Desinficering och Sanering av Covid-19

Behöver ni hjälp med sanering av coronavirus?

Sverige & Co erbjuder professionell virussanering och desinficering av olika typer av virus och bakterier som bl.a. att sanera efter covid-19 / coronavirus (SARS-CoV-2) m.fl. Vid saneringen använder vi oss av medel som innehåller ämnen som är godkända och bekräftade av bl.a. WHO (World Health Organization) för desinfektion av viruset.

Vi hjälper er med att:

✓ Sanera efter covid-19 med virusdödande medel.
✓ Sanera för både privatpersoner och företag.
✓ Vi är tillgängliga i större delar av landet.

Kontakta oss för hjälp med att städa bort virus såsom coronavirus (covid-19).

OFFERT

desinfektering corona

visir mot corona

foto av virus

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR VIRUSSANERING

Sanerar ni även för privatpersoner / bostäder?
Absolut, virus har inga gränser och kan sprida sig överallt. Vi disinfekterar för både privatpersoner och företag. 

Hur lång tid tar en desinficering?
Det beror självklart helt och hållet på hur stor yta det handlar om. Det kan röra sig om någon enstaka till flera timmar.

Är det farligt att andas in desinfekteringsmedlen?
Vid själva saneringen använder vi speciella masker och kläder för skydd. Efter att medlen lagt sig väntar vi en stund tills det verkat och därefter är det ofarligt att vistas i lokalerna.

Hur länge måste vi vänta innan vi kan använda lokalerna efter en desinficering?
Vi rekommenderar att ni väntar 1 timme innan ni går in lokalen.

Hur mycket kostar en virussanering / desinficering?
Det beror på ytan som skall saneras. En startkostnad tillkommer alltid för de engångskläder och skydd som används.

Kan jag själv desinficera min bostad / lokal?
Absolut! Har man rätt medel, verktyg och kunskaper kan man själv sanera hemma. Vi förstår att alla inte vill eller kan anlita oss och därför har vi längre ner på sidan skrivit våra bästa tips på hur ni själva kan desinficera. Observera att rätt medel krävs! 

 

Säljer ni handdesinfektion och ytdesinfektion?
Vår huvudsakliga verksamhet är inte försäljning av medel men i dagslaget då efterfrågan är stor för dessa medel kan vi erbjuda våra kunder både handdesinfektion och ytdesinfektion i mindre förpackningar.

Vilka tider på dygnet arbetar ni med sanering?
För tillfället erbjuds tjänsten dygnet runt.

Hur sker betalning?
Arbetet faktureras i efterskott via faktura som antingen postas eller skickas via e-mail. 

Är ni försäkrade?
Ja, vi har både personal och ansvarsförsäkring.

Fungerar kolloidalt silver som desinfekteringsmedlen mot Coronavirus?
Nej, tyvärr finns det oseriösa aktörer inom branschen som säger sig erbjuda virussanering och använder kolloidalt silver i destillerat vatten, men det fungerar alltså INTE och har även dementerats av bl.a. Anders Tegnell, ni kan läsa mer om detta här.

I vilka städer erbjuder ni era saneringstjänster?
Vi arbetar främst med sanering i Göteborg och närliggande städer men har under de senaste veckorna även haft uppdrag i allt från Malmö till Stockholm. Därmed erbjuder vi i dagsläget våra tjänster i Götaland och Svealand.

Kan man boka en akut sanering?
Absolut, för akuta saneringar ber vi er att konakta oss via telefon på 031 75 75 095.

Har ni med er all medel och verktyg?
Ja, vi tar med oss all desinfekteringsmedel och verktyg som behövs under saneringen.
Mycket proffsigt skött! Noggranna & väldigt bra städning.Lätta att få kontakt med via mailen eller telefonnummer.
Mattias Gunnarsson
Mattias Gunnarsson
Det här företaget är enkelt att kontakta för att boka en tid för städningen, och städspersonalen de skickade gjorde ett superbra jobb!
Pierre “Kaoso” Martin
Pierre “Kaoso” Martin
Vi skickade ut lite offertförfrågningar och Sverige och co var snabbast med att svara (ca 30 min), de erbjud ett bra pris (ej billigast, men bland de lägre priserna) med en helhetslösning där de även forsla bort lite prylar vi ville bli av med. Jag ringde upp dom då vi hade några frågor, vi skulle flytta samma dag och några möbler skulle vara kvar i lägenheten, sånt vi behövde lite mer info om. Killen i telefonen var supertrevlig och väldigt service minded! Då jag själv jobbar inom servicebranschen uppskattar jag problemlösare som hittar lösningar på aktuella problem, i detta fall en massa möbler och ut/in flytt som skulle ske samma dag samt bortforsling av några skåp, en trasig tvättmaskin m.m. Städningen gick effektivt till för vår del, kanske inte lika trevligt för städarna då de fick vänta lite då vi flytta samtidigt. Men de var trevliga och erbjöd sig att hjälpa oss bära ut lite kartonger. När allt var klart kände vi gärna ville bjuda personalen på lite lunch, det var det minsta vi kunde göra! Så stort tack till er och städarna! Om ni läser detta får ni gärna hälsa från oss!
Stefan Lidell
Stefan Lidell
Bra kontakt innan, super bra städning av lägenheten! Rekommenderar!
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Flyttstädning av vårt hus gick som smort - snabbt, rent och prisvärt - kan varmt rekommenderas!
Mona Johansson
Mona Johansson
En välutförd flyttstädning där alla parter är nöjda. Beskriver vår upplevelse enligt nedan: På morgonen mötte vi upp en patrull med 3 städare som skulle flyttstäda vårt hus på ca 150 kvm. Efter en kortare genomgång av bostaden satte de igång med städningen. Vi hade bett om att bli uppringda en stund innan för att komma tillbaka för en eventuell besiktning och som önskat fick vi ett samtal. Det var runt 16 tiden de ringde från kontoret och meddela att städarna är klara om ca 30 min. Tur nog kunde köparna åka dit för att träffa oss. När vi kom fram satt personalen redan i bilen och väntade på oss. En av städarna följde sedan med in och förklarade för oss och köparna om några punkter som inte gick att rengöra då det var slitage och ej smuts. Detta hade varken vi eller köparna några problem med då huset var gammalt och förståeligt. Vi tog sedan en tur runt huset och gick igenom en städlista som köparna hade med sig. Efter ca 15 min var de klara och gav tummen upp. Vi tacka de trevliga städarna och de åkte därifrån. Ungefär 1 vecka senare mottog vi fakturan via e-post. Den hade ett förfallodatum på 10 dagar och där framgick allt om RUT belopp m.m. Vi har varit väldigt nöjda med allt från servicen från kontorets sida till de trevliga och duktiga städarna som hjälpte oss. Stor eloge! Detta var första gången vi anlitade ett städföretag för en flyttstädning så vi har inte direkt något att jämföra med, men vår kundupplevelse och resultatet av städningen var helt fantastiskt.
Therés Silvia
Therés Silvia
Wow! Anlitade bolaget för två separata städningar då vi skulle sälja vårt hus. Vi blev rekommenderad av vår mäklare som nämnde att han hade en väldigt god erfarenhet av företaget. Tjänsterna vi beställde var visningsstäd och städning inför fotograferingen. Även fotografen kände till städfirman då han fotat lägenheter de städat innan. Det var olika städare som kom vid de två olika städtillfällena och wow vilket resultat det blev! Super rent resultat med känsla för detaljer, effektivt och till ett rimligt pris dessutom. Kommunikationen och sättet de anpassade sig efter våra önskemål var fantastiskt bra. Tack Daniel för ett väldigt fint bemötande och service via både mail och telefon. Stort tack även till personalen som städade hos oss. Guld värda! Vi kommer att återkomma snart när det är dags för vår flyttstädning!
Torbjörn Araldsson
Torbjörn Araldsson
Had the pleasure to get my apartment cleaned before moving. Complete service both interior and exterior. Very good result and extremely helpful and communicative personnell with attention to detail. Strongly recommended!
Markus Hamburger
Markus Hamburger

Hur kan jag själv göra rent och desinficera hemma när någon är sjuk?

Rengör

Använd gärna engångshandskar som sedan kastas. Rengör ytor med vatten och tvål eller annat rengöringsmedel. Var extra noggrann med ytor och prylar som man rör vid ofta, exempelvis följande:

Handtag, strömbrytare, bänkskivor, bord, kranar, handfat mobiltelefoner, tangentbord osv.

 

Desinficera

Rengör först enligt ovan. Desinficera sedan med desinfektionsmedel. Produkter som rekommenderas för detta ändamål innehåller bland annat som huvudingrediens:
Alkohol (minst 70%), väteperoxid eller natriumhypoklorit (blekmedel).

Var noggrann med att läsa instruktionerna för att utöva säkert och effektivt brukande av produkten. Blekmedel är effektivt mot coronavirus när det späds ut på korrekt sätt. Använd handskar och vädra utrymmet väl. Blanda aldrig blekmedel med ammonium eller annat rengöringsmedel.

 

Elektronik

För elektronik som läsplattor, kontroller, tangentbord och pekskärmar:

Överväg täcka produkten med ett omslag som kan torkas av. Följ tillverkarens skötselråd för rengöring och desinficering. Om det inte finns några tillgängliga råd så använd ytdesinfektionsmedel som innehåller minst 70% alkohol. Torka väl.

 

Mjuka ytor

För mjuka ytor som mattor eller gardiner:
Rengör med tvål och vatten eller andra rengöringsmedel som är lämpliga för materialet i fråga. Tvätta om möjligt i tvättmaskin enligt tillverkarens instruktioner och använd då den högst tillåtna temperaturenom detta utförs. Låt torka ordentligt. Om du inte gör något av ovanstående kan du göra rent mjuka ytor med desinfektionsmedel istället.

 

Tvätt

Använd även här engångshandskar vid hantering av den insjuknades tvätt. Utövanoggrann handhygien efter avlägsnande av handskar. Undvik att skaka smutstvätten.

Tvätta i tvättmaskin enligt tillverkarens instruktioner och använd då den högst tillåtna temperaturen. Smutstvätt från en insjuknad kan tvättas tillsammans med andras tvätt.

 

Avfall

Håll en separat avfallskorg med påse i för den insjuknade, om möjligt. Använd engångshandskar när du hanterar och slänger avfallet. Tvätta händerna efteråt.

 

handtvätt mot corona