Hemstäd Göteborg

Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg?

Visst vore det skönt att komma till ett rent hem och få tid att njuta av vardagen! Sverige & Co utför hemstäd i Göteborg med omnejd.

Varje dag hjälper vi hushåll med ett av de jobbigaste momenten hemma, nämligen städningen. Oavsett om ni är en flerbarnsfamilj, pensionär, ensam student eller allt annat däremellan så har vi anpassade lösningar för just er. Att få ett ny städat hem har aldrig varit enklare.

Vi arbetar med hemstädning i Göteborg och närliggande kommuner som Mölndal, Mölnlycke, Partille, Kungälv m.m.

 

 


För mer information ring 031 75 75 095 eller kontakta oss via vårt formulär.

OFFERT

hemstäd-reklam-göteborg-glenn

Städlista (anpassningsbar efter behov)

VARDAGSRUM (samt övriga rum)

 • Dammsugning av alla golv samt mattor.
 • Dammsugning av soffa (även under sittdynor och kuddar).
 • Fuktmoppning av golv, (små mattor utan möbler rullas ihop före städning).
 • Putsning av speglar.
 • Damning av tavlor, lampor, fönsterbrädor samt fria ytor t.ex. bord.
 • Avtorkning av dörrar, karmar och kontakter.
 • Tömning av papperskorgar.

 

KÖK

 • Köksluckor, skåp och lådor rengörs utvändigt.
 • Rengöring av spishällar, diskbänk, arbetsbänk, kran och kakel.
 • Diskho och fläkt (utsidan) rengörs.
 • Utvändig avtorkning av vitvaror.
 • Insidan av mikrovågsugnen rengörs.

BADRUM / TOALETT

 • Toaletter skuras.
 • Handfat, golv och dusch rengörs.
 • Duschväggar avfläckas.
 • Putsning av speglar.
 • Torkning av badrumsskåp.
 • Badkar rengörs in och utvändigt.
 • Fläckar på badrumsskåp och vitvaror torkas bort.
 • Tvättmaskin och torkskåp rengörs utvändigt.

 

ÖVRIGT

 • Utöver ovan lista utför vi även annat enligt era önskemål. Exempelvis: fönsterputsning, rengöring av golvbrunnar, städning av garage m.m.

 

* Ovan städlista används som en riktlinje. Då alla bostäder och kunder har sina egna krav brukar vi alltid anpassa vår städning efter våra kunders behov.

Mycket proffsigt skött! Noggranna & väldigt bra städning.Lätta att få kontakt med via mailen eller telefonnummer.
Mattias Gunnarsson
Mattias Gunnarsson
Det här företaget är enkelt att kontakta för att boka en tid för städningen, och städspersonalen de skickade gjorde ett superbra jobb!
Pierre “Kaoso” Martin
Pierre “Kaoso” Martin
Vi skickade ut lite offertförfrågningar och Sverige och co var snabbast med att svara (ca 30 min), de erbjud ett bra pris (ej billigast, men bland de lägre priserna) med en helhetslösning där de även forsla bort lite prylar vi ville bli av med. Jag ringde upp dom då vi hade några frågor, vi skulle flytta samma dag och några möbler skulle vara kvar i lägenheten, sånt vi behövde lite mer info om. Killen i telefonen var supertrevlig och väldigt service minded! Då jag själv jobbar inom servicebranschen uppskattar jag problemlösare som hittar lösningar på aktuella problem, i detta fall en massa möbler och ut/in flytt som skulle ske samma dag samt bortforsling av några skåp, en trasig tvättmaskin m.m. Städningen gick effektivt till för vår del, kanske inte lika trevligt för städarna då de fick vänta lite då vi flytta samtidigt. Men de var trevliga och erbjöd sig att hjälpa oss bära ut lite kartonger. När allt var klart kände vi gärna ville bjuda personalen på lite lunch, det var det minsta vi kunde göra! Så stort tack till er och städarna! Om ni läser detta får ni gärna hälsa från oss!
Stefan Lidell
Stefan Lidell
Bra kontakt innan, super bra städning av lägenheten! Rekommenderar!
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Flyttstädning av vårt hus gick som smort - snabbt, rent och prisvärt - kan varmt rekommenderas!
Mona Johansson
Mona Johansson
En välutförd flyttstädning där alla parter är nöjda. Beskriver vår upplevelse enligt nedan: På morgonen mötte vi upp en patrull med 3 städare som skulle flyttstäda vårt hus på ca 150 kvm. Efter en kortare genomgång av bostaden satte de igång med städningen. Vi hade bett om att bli uppringda en stund innan för att komma tillbaka för en eventuell besiktning och som önskat fick vi ett samtal. Det var runt 16 tiden de ringde från kontoret och meddela att städarna är klara om ca 30 min. Tur nog kunde köparna åka dit för att träffa oss. När vi kom fram satt personalen redan i bilen och väntade på oss. En av städarna följde sedan med in och förklarade för oss och köparna om några punkter som inte gick att rengöra då det var slitage och ej smuts. Detta hade varken vi eller köparna några problem med då huset var gammalt och förståeligt. Vi tog sedan en tur runt huset och gick igenom en städlista som köparna hade med sig. Efter ca 15 min var de klara och gav tummen upp. Vi tacka de trevliga städarna och de åkte därifrån. Ungefär 1 vecka senare mottog vi fakturan via e-post. Den hade ett förfallodatum på 10 dagar och där framgick allt om RUT belopp m.m. Vi har varit väldigt nöjda med allt från servicen från kontorets sida till de trevliga och duktiga städarna som hjälpte oss. Stor eloge! Detta var första gången vi anlitade ett städföretag för en flyttstädning så vi har inte direkt något att jämföra med, men vår kundupplevelse och resultatet av städningen var helt fantastiskt.
Therés Silvia
Therés Silvia
Wow! Anlitade bolaget för två separata städningar då vi skulle sälja vårt hus. Vi blev rekommenderad av vår mäklare som nämnde att han hade en väldigt god erfarenhet av företaget. Tjänsterna vi beställde var visningsstäd och städning inför fotograferingen. Även fotografen kände till städfirman då han fotat lägenheter de städat innan. Det var olika städare som kom vid de två olika städtillfällena och wow vilket resultat det blev! Super rent resultat med känsla för detaljer, effektivt och till ett rimligt pris dessutom. Kommunikationen och sättet de anpassade sig efter våra önskemål var fantastiskt bra. Tack Daniel för ett väldigt fint bemötande och service via både mail och telefon. Stort tack även till personalen som städade hos oss. Guld värda! Vi kommer att återkomma snart när det är dags för vår flyttstädning!
Torbjörn Araldsson
Torbjörn Araldsson
Had the pleasure to get my apartment cleaned before moving. Complete service both interior and exterior. Very good result and extremely helpful and communicative personnell with attention to detail. Strongly recommended!
Markus Hamburger
Markus Hamburger
rutbanner_wide_1

Städhjälp räknas som husarbete och är berättigad till ROT / RUT avdrag.

Klicka här för att komma till Skatteverkets hemsida och läsa mer. 

Angående RUT-avdrag på Wikipedia.

Vanliga frågor om Hemstädning

Hur tecknar jag ett städabonnemang?
Enklast är att antingen ringa oss på 031 75 75 095 eller kontakta oss via vår kontaktformulär. Efter det bokar vi in ett första städtillfälle eller ett kostnadsfritt möte där vi berättar lite mer om oss och vad vi kan göra för er.

Är det alltid samma person som kommer och städar?
Ja, om du som kund har löpande hemstädning hos oss är det alltid samma städare som kommer. Vid sjukdom eller semester kommer vi meddela om någon annan ska komma istället.

Jag har pälsdjur hemma, måste jag meddela detta?
Om det finns husdjur/pälsdjur måste ni meddela detta innan så att vi inte skickar en allergiker.

Vad använder ni för medel när ni städar?
Vi använder oss utav olika medel beroende på underlag och typ av smuts som skall behandlas. Medlen delas upp i följande kategorier: kök, bad/toa, allrent, golv och fönster/glas.

Jag bor i en hyresrätt, gäller RUT-avdraget?
Ja, RUT-avdraget gäller oavsett om du bor i en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Läs mer på skatteverkets hemsida: Villkor för att få avdrag.

Jag behöver akut städhjälp, kan ni hjälpa mig?
Ni kanske har haft en fest, ska ha en middag eller bara känner att lägenheten behöver en snabb städning? Kontakta oss på telefon 031 75 75 095 så hjälper vi er så fort vi kan.

Hur mycket kostar hemstädning?
Priset för hemstädning är 229 kr i timmen (efter rut). 

Har era städabonnemang några bindningstider?
Nej, vi tycker inte att långa och bindande abonnemangstider är nödvändiga, vi tror istället på en bra service. Samarbetet sker därför utan någon vidare abonnemangstid.

Ingår fönsterputsning i en hemstädning?
Ja, för våra abonnemangskunder ingår även fönsterputsning, dock måste det meddelas senast tre dagar innan er nästa städning.

Behöver jag ha städmaterial hemma?
Nej, vi tar med oss all städmaterial som behövs.

Kan jag lämna mina nycklar till er?
Ja, vid nyckellämning kommer ni att få en kvittens. Om ni kan vara hemma när hemstädningen påbörjas och avslutas behöver vi ingen nyckel.

Har ni någon försäkring vid hemstädning?
Ja, vi har både personal samt ansvarsförsäkring.

Erbjuder ni även andra tjänster till privatpersoner?
Vi erbjuder bl.a. flyttstädning och fönsterputsning.

Sverige & Co
4.2
powered by Facebook
js_loader

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FÖR OFFERT

Fyll i vårt formulär eller ring: 031 – 75 75 095.