Trappstädning Göteborg

Fastighets- och trappstädning

Sverige & Co utför fastighets- och trappstädning i Göteborg med omnejd för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

För en besökare i fastigheten är trapphuset en del av det viktiga första intrycket. En välstädad trappuppgång minskar även risken för halkolyckor och onödigt slitage.

Fyll i formuläret till höger för gratis offert! →

OFFERT

Städlista för trappstädning

Nedan är ett exempel på hur en städlista kan se ut. Vi anpassar alltid våra listor efter era behov och önskemål.

VILOPLAN

 • Sopning och moppning av golv.
 • Avtorkning av:
  - golvlister
  - hissfront
  - lucka till sopnedkast
  - dörr till trapphus
 • Dammtorkning av fria ytor på fönsterplattor.

 

HISSAR

 • Sopning och moppning av golv.
 • Dammsugning/rengöring av hissdörrspår.
 • Putsning av spegel.
 • Avtorkning av:
  - insida hissdörr samt av lister i hissöppningen.
  - handräcken.

 

ÖVRIGA YTOR

Styrelsekontor, garage m.m. städas enligt önskemål och behov.

 

TVÄTTSTUGOR

 • Sopning och moppning av golv.
 • Avtorkning av väggar.
 • Tömning av soppåsar-
 • Avtorkning av:
  - golvlister
  - hissfront
  - lucka till sopnedkast
  - dörr till trapphus
 • Dammtorkning av fria ytor på fönsterplattor.
 • Städning av toaletter.
 • Påfyllning av toalettpapper och tvål.

 

TARPPHUS

 • Moppning av trappor och avsatser.
 • Damning av belysningsarmaturer.
 • Avtorkning av:
  - trappräcke.
  - dörrhandtag.
  - lysknappar.

VANLIGA FRÅGOR OM TRAPPSTÄDNING

Hur ofta bör ett trapphus städas?

Faktorer som antal personer som passerar fastigheten varje dag och årstid har stor betydelse.
Men rent generellt brukar en gång i veckan vara lagom för mindre föreningar, för större föreningar kan 2-3 dagar vara nödvändigt.


Vad är era betalningsvillkor?

Våra betalningsvillkor är 30 dagar. En faktura skickas i slutet av varje månad.
Fakturan skickas via e-post eller brev.


Är det alltid samma städpersonal som kommer?

Ja, det är alltid samma person/personer, utom vid sjukdom och semester.


Har ni försäkring?

Ja, vi har både personal- samt ansvarsförsäkring.

Utför ni även trappstädning på helger?

Ja, vi arbetar 7 dagar i veckan.


Behöver vi lägga fram någon form av städmaterial?

Nej, vi tar med oss allt nödvändigt städmaterial. Beroende på utrymmet hos er kan vi även förvara materialet hos er.


Utför ni i även trappstädning i andra städer än just Göteborg?

Ja, vi arbetar med trappstädning i Göteborg samt närliggande kommuner och städer som Kungälv, Kungsbacka, Lerum, Alingsås, Borås m.m.


Ingår även fönsterputsning i en trappstädning?

Ja, vid behov kan vi även hjälpa er med fönsterputsningen.

Mycket proffsigt skött! Noggranna & väldigt bra städning.Lätta att få kontakt med via mailen eller telefonnummer.
Mattias Gunnarsson
Mattias Gunnarsson
Det här företaget är enkelt att kontakta för att boka en tid för städningen, och städspersonalen de skickade gjorde ett superbra jobb!
Pierre “Kaoso” Martin
Pierre “Kaoso” Martin
Vi skickade ut lite offertförfrågningar och Sverige och co var snabbast med att svara (ca 30 min), de erbjud ett bra pris (ej billigast, men bland de lägre priserna) med en helhetslösning där de även forsla bort lite prylar vi ville bli av med. Jag ringde upp dom då vi hade några frågor, vi skulle flytta samma dag och några möbler skulle vara kvar i lägenheten, sånt vi behövde lite mer info om. Killen i telefonen var supertrevlig och väldigt service minded! Då jag själv jobbar inom servicebranschen uppskattar jag problemlösare som hittar lösningar på aktuella problem, i detta fall en massa möbler och ut/in flytt som skulle ske samma dag samt bortforsling av några skåp, en trasig tvättmaskin m.m. Städningen gick effektivt till för vår del, kanske inte lika trevligt för städarna då de fick vänta lite då vi flytta samtidigt. Men de var trevliga och erbjöd sig att hjälpa oss bära ut lite kartonger. När allt var klart kände vi gärna ville bjuda personalen på lite lunch, det var det minsta vi kunde göra! Så stort tack till er och städarna! Om ni läser detta får ni gärna hälsa från oss!
Stefan Lidell
Stefan Lidell
Bra kontakt innan, super bra städning av lägenheten! Rekommenderar!
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Flyttstädning av vårt hus gick som smort - snabbt, rent och prisvärt - kan varmt rekommenderas!
Mona Johansson
Mona Johansson
En välutförd flyttstädning där alla parter är nöjda. Beskriver vår upplevelse enligt nedan: På morgonen mötte vi upp en patrull med 3 städare som skulle flyttstäda vårt hus på ca 150 kvm. Efter en kortare genomgång av bostaden satte de igång med städningen. Vi hade bett om att bli uppringda en stund innan för att komma tillbaka för en eventuell besiktning och som önskat fick vi ett samtal. Det var runt 16 tiden de ringde från kontoret och meddela att städarna är klara om ca 30 min. Tur nog kunde köparna åka dit för att träffa oss. När vi kom fram satt personalen redan i bilen och väntade på oss. En av städarna följde sedan med in och förklarade för oss och köparna om några punkter som inte gick att rengöra då det var slitage och ej smuts. Detta hade varken vi eller köparna några problem med då huset var gammalt och förståeligt. Vi tog sedan en tur runt huset och gick igenom en städlista som köparna hade med sig. Efter ca 15 min var de klara och gav tummen upp. Vi tacka de trevliga städarna och de åkte därifrån. Ungefär 1 vecka senare mottog vi fakturan via e-post. Den hade ett förfallodatum på 10 dagar och där framgick allt om RUT belopp m.m. Vi har varit väldigt nöjda med allt från servicen från kontorets sida till de trevliga och duktiga städarna som hjälpte oss. Stor eloge! Detta var första gången vi anlitade ett städföretag för en flyttstädning så vi har inte direkt något att jämföra med, men vår kundupplevelse och resultatet av städningen var helt fantastiskt.
Therés Silvia
Therés Silvia
Wow! Anlitade bolaget för två separata städningar då vi skulle sälja vårt hus. Vi blev rekommenderad av vår mäklare som nämnde att han hade en väldigt god erfarenhet av företaget. Tjänsterna vi beställde var visningsstäd och städning inför fotograferingen. Även fotografen kände till städfirman då han fotat lägenheter de städat innan. Det var olika städare som kom vid de två olika städtillfällena och wow vilket resultat det blev! Super rent resultat med känsla för detaljer, effektivt och till ett rimligt pris dessutom. Kommunikationen och sättet de anpassade sig efter våra önskemål var fantastiskt bra. Tack Daniel för ett väldigt fint bemötande och service via både mail och telefon. Stort tack även till personalen som städade hos oss. Guld värda! Vi kommer att återkomma snart när det är dags för vår flyttstädning!
Torbjörn Araldsson
Torbjörn Araldsson
Had the pleasure to get my apartment cleaned before moving. Complete service both interior and exterior. Very good result and extremely helpful and communicative personnell with attention to detail. Strongly recommended!
Markus Hamburger
Markus Hamburger

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

OFFERT INOM 25 MINUTER

Fyll i vårt formulär för offert inom 25 minuter.
Ni kan även ringa oss på 031 – 75 75 095.