fbpx

Städfirma Partille

Välkommen till din städfirma i Partille

Sverige & Co utför professionellt städ av både mindre ytor av bostad som till större lokaler och ytor på några tusen kvm.

Vi har lång erfarenhet och även erfarna städare som därför kan erbjuda dig en städning med profession. Vi utför städning både till företag och föreningar samt även för dig som privatperson.

Då vi har just lång erfarenhet, har vi haft bra tid till att lära och lyssna in hur våra kunder vill ha det.

 

Vi erbjuder bland annat:
Hemstäd
Flyttstäd
Företagsstäd
Fönsterputsning

 

Fyll i offertformuläret till höger för en snabb och kostnadsfri offert →

OFFERT

städhjälp i Göteborg med Glenn

KOMPLETT STÄDHJÄLP I PARTILLE MED OMNEJD

Vi erbjuder all typ av städning för både privatpersoner och företag/föreningar. Vi gör allt från engångsstädning till löpande städningar. Vi står för städningen och du får mer tid över till annat som är viktigare. Kontakta oss idag för hjälp med alla olika sorters städning och städhjälp som storstädning och flyttstädning. Våra tjänster erbjuds i bl.a. Göteborg, Mölndal, Kungälv, Kungsbacka, Onsala, Torslanda, Lerum, Landvetter, Partille m.m.

För mer information om vår tjänst virussanering mot coronavirus, kan ni klicka här för att läsa mer.

FLYTTSTÄDNING

Packa, organisera, bära, ta ledigt från jobbet, stress. Mycket ska göras vid en flytt. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen, så slipper du den bördan.

KONTORSSTÄDNING

Ni ska göra det ni är bäst på, inte städa. Med rätt städhjälp har ni en trevlig miljö där även era besökare trivs. Vi utför kontorsstädning i Göteborg och omnejd.

BYGGSTÄDNING

Nybygge eller renovering, när findammet har lagt sig behövs en rejäl städning. Kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa er med byggstädningen.

TRAPPSTÄDNING

Trapphuset är inte bara gästens första intryck, det är även första steget innan du kliver in i din bostad. Vi ser till att era trapphus är rena året runt.

SVERIGE & CO - VI HJÄLPER ER MED STÄDNING I PARTILLE

Sverige & Co - Er städfirma i Partille. Vi finns för er som letar efter ett pålitligt städbolag och som behöver hjälp med städning i Partille och omnejd. Vi hjälper privatpersoner, företag/föreningar med hushållsnära tjänster. Vi är experter inom städning och hjälper dagligen våra kunder med såväl hemstädning som flyttstädning i Göteborg med omnejd.

Städfirman i Partille som erbjuder alla sorters städning

Vi underlättar er vardag genom att erbjuda allt från hemstädning till flyttstädning. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar oss efter dem.

Vi ett städföretag som erbjuder städhjälp i form av:
Hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och trädgårdsskötsel.

För företag och föreningar erbjuder vi bland annat:
Kontorsstädning, trappstädning, gymstäd och byggstädning.

För att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt

Vi finns för att ni ska kunna lägga er tid på annat som är viktigare. Som kund hos oss kan ni alltid känna er trygga. Vi har flera års erfarenhet och all vår personal är utbildad inom städning och arbetar professionellt samt diskret med städning i Partille med omnejd. Vi finns över hela Göteborg och på så sätt är vi en städfirma som alltid finns nära till hands för våra kunder. Ni hittar oss bland andra städfirmor i exempelvis Partille, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Onsala, Landvetter m.m.

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

GRATIS OFFERT INOM 25 MINUTER

Fyll i vårt formulär, så svarar vi oftast inom 25 minuter.
Du kan även ringa oss på 031 – 75 75 095.