fbpx

Städfirma Hisingen

Välkommen till er städfirma i Hisingen

Vill du ha professionell städning utförd på mindre ytor av bostad eller större lokaler som har ytor på flera tusen kvm, kan du anlita oss.

Vi erbjuder dig städhjälp i Hisingen med erfaren personal som är proffs till yrket. Vi utför städhjälp både till privatpersoner som till företag och föreningar.

Vår långa erfarenhet har lärt oss mycket genom att lyssna in hur du som kund vill ha det. För att du även ska känna dig trygg och säker när du anlitar vår städfirma, har vi alltid garanti på vår städning.

Vi erbjuder bland annat:
Hemstäd
Flyttstäd
Företagsstäd
Fönsterputsning

 

Fyll i offertformuläret till höger för en snabb och kostnadsfri offert →

OFFERT

städhjälp i Göteborg med Glenn

KOMPLETT STÄDHJÄLP I HISINGEN MED OMNEJD

Vi erbjuder all typ av städning för både privatpersoner och företag/föreningar. Vi gör allt från engångsstädning till löpande städningar. Vi står för städningen och du får mer tid över till annat som är viktigare. Kontakta oss idag för hjälp med alla olika sorters städning och städhjälp som storstädning och flyttstädning. Våra tjänster erbjuds i bl.a. Göteborg, Mölndal, Kungälv, Kungsbacka, Onsala, Torslanda, Lerum, Landvetter, Partille m.m.

För mer information om vår tjänst virussanering mot coronavirus, kan ni klicka här för att läsa mer.

FLYTTSTÄDNING

Packa, organisera, bära, ta ledigt från jobbet, stress. Mycket ska göras vid en flytt. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen, så slipper du den bördan.

KONTORSSTÄDNING

Ni ska göra det ni är bäst på, inte städa. Med rätt städhjälp har ni en trevlig miljö där även era besökare trivs. Vi utför kontorsstädning i Göteborg och omnejd.

BYGGSTÄDNING

Nybygge eller renovering, när findammet har lagt sig behövs en rejäl städning. Kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa er med byggstädningen.

TRAPPSTÄDNING

Trapphuset är inte bara gästens första intryck, det är även första steget innan du kliver in i din bostad. Vi ser till att era trapphus är rena året runt.

SVERIGE & CO - VI HJÄLPER ER MED STÄDNING I HISINGEN

Sverige & Co - er städfirma i Hisingen. Vi finns för er som letar efter ett pålitligt städbolag och som behöver hjälp med städning i Hisingen och omnejd. Vi hjälper privatpersoner, företag/föreningar med hushållsnära tjänster. Vi är experter inom städning och hjälper dagligen våra kunder med såväl hemstädning som flyttstädning i Göteborg med omnejd.

Städfirman i Hisingen som erbjuder alla sorters städning

Vi underlättar er vardag genom att erbjuda allt från hemstädning till flyttstädning. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar oss efter dem.

Vi ett städföretag som erbjuder städhjälp i form av:
Hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och trädgårdsskötsel.

För företag och föreningar erbjuder vi bland annat:
Kontorsstädning, trappstädning, gymstäd och byggstädning.

För att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt

Vi finns för att ni ska kunna lägga er tid på annat som är viktigare. Som kund hos oss kan ni alltid känna er trygga. Vi har flera års erfarenhet och all vår personal är utbildad inom städning och arbetar professionellt samt diskret med städning i Hisingen med omnejd. Vi finns över hela Hisingen och på så sätt är vi en städfirma som alltid finns nära till hands för våra kunder. Ni hittar oss bland andra städfirmor i exempelvis Hisingen, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Onsala, Landvetter, Partille m.m.

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

GRATIS OFFERT INOM 25 MINUTER

Fyll i vårt formulär, så svarar vi oftast inom 25 minuter.
Du kan även ringa oss på 031 – 75 75 095.