Städfirma Kungälv

Välkommen till er städfirma i Kungälv

Vi på Sverige & Co hjälper dig gärna med städningen. Vi städar allt ifrån mindre bostäder till större lokaler med ytor kring ett par tusen kvm.

Vi har hjälpt många kunder under åren och har både erfarna städare och lång erfarenhet på företaget. Därmed kan vi erbjuda professionell städning. Både till dig som företag, förening eller  privatperson.

Vi erbjuder bland annat:
Hemstäd
Flyttstäd
Företagsstäd
Fönsterputsning

 

Fyll i offertformuläret till höger för en snabb och kostnadsfri offert →

OFFERT

städhjälp i Göteborg med Glenn Hysen

KOMPLETT STÄDHJÄLP I KUNGÄLV MED OMNEJD

Vi erbjuder all typ av städning för både privatpersoner och företag/föreningar. Vi gör allt från engångsstädning till löpande städningar. Vi står för städningen och du får mer tid över till annat som är viktigare. Kontakta oss idag för hjälp med alla olika sorters städning och städhjälp som storstädning och flyttstädning. Våra tjänster erbjuds i bl.a. Göteborg, Mölndal, Kungälv, Kungsbacka, Onsala, Torslanda, Lerum, Landvetter, Partille m.m.

För mer information om vår tjänst virussanering mot coronavirus, kan ni klicka här för att läsa mer.

FLYTTSTÄDNING

Packa, organisera, bära, ta ledigt från jobbet, stress. Mycket ska göras vid en flytt. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen, så slipper du den bördan.

KONTORSSTÄDNING

Ni ska göra det ni är bäst på, inte städa. Med rätt städhjälp har ni en trevlig miljö där även era besökare trivs. Vi utför kontorsstädning i Göteborg och omnejd.

BYGGSTÄDNING

Nybygge eller renovering, när findammet har lagt sig behövs en rejäl städning. Kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa er med byggstädningen.

TRAPPSTÄDNING

Trapphuset är inte bara gästens första intryck, det är även första steget innan du kliver in i din bostad. Vi ser till att era trapphus är rena året runt.

Mycket proffsigt skött! Noggranna & väldigt bra städning.Lätta att få kontakt med via mailen eller telefonnummer.
Mattias Gunnarsson
Mattias Gunnarsson
Det här företaget är enkelt att kontakta för att boka en tid för städningen, och städspersonalen de skickade gjorde ett superbra jobb!
Pierre “Kaoso” Martin
Pierre “Kaoso” Martin
Vi skickade ut lite offertförfrågningar och Sverige och co var snabbast med att svara (ca 30 min), de erbjud ett bra pris (ej billigast, men bland de lägre priserna) med en helhetslösning där de även forsla bort lite prylar vi ville bli av med. Jag ringde upp dom då vi hade några frågor, vi skulle flytta samma dag och några möbler skulle vara kvar i lägenheten, sånt vi behövde lite mer info om. Killen i telefonen var supertrevlig och väldigt service minded! Då jag själv jobbar inom servicebranschen uppskattar jag problemlösare som hittar lösningar på aktuella problem, i detta fall en massa möbler och ut/in flytt som skulle ske samma dag samt bortforsling av några skåp, en trasig tvättmaskin m.m. Städningen gick effektivt till för vår del, kanske inte lika trevligt för städarna då de fick vänta lite då vi flytta samtidigt. Men de var trevliga och erbjöd sig att hjälpa oss bära ut lite kartonger. När allt var klart kände vi gärna ville bjuda personalen på lite lunch, det var det minsta vi kunde göra! Så stort tack till er och städarna! Om ni läser detta får ni gärna hälsa från oss!
Stefan Lidell
Stefan Lidell
Bra kontakt innan, super bra städning av lägenheten! Rekommenderar!
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Oskar Cedergårdh (SE - ASR)
Flyttstädning av vårt hus gick som smort - snabbt, rent och prisvärt - kan varmt rekommenderas!
Mona Johansson
Mona Johansson
En välutförd flyttstädning där alla parter är nöjda. Beskriver vår upplevelse enligt nedan: På morgonen mötte vi upp en patrull med 3 städare som skulle flyttstäda vårt hus på ca 150 kvm. Efter en kortare genomgång av bostaden satte de igång med städningen. Vi hade bett om att bli uppringda en stund innan för att komma tillbaka för en eventuell besiktning och som önskat fick vi ett samtal. Det var runt 16 tiden de ringde från kontoret och meddela att städarna är klara om ca 30 min. Tur nog kunde köparna åka dit för att träffa oss. När vi kom fram satt personalen redan i bilen och väntade på oss. En av städarna följde sedan med in och förklarade för oss och köparna om några punkter som inte gick att rengöra då det var slitage och ej smuts. Detta hade varken vi eller köparna några problem med då huset var gammalt och förståeligt. Vi tog sedan en tur runt huset och gick igenom en städlista som köparna hade med sig. Efter ca 15 min var de klara och gav tummen upp. Vi tacka de trevliga städarna och de åkte därifrån. Ungefär 1 vecka senare mottog vi fakturan via e-post. Den hade ett förfallodatum på 10 dagar och där framgick allt om RUT belopp m.m. Vi har varit väldigt nöjda med allt från servicen från kontorets sida till de trevliga och duktiga städarna som hjälpte oss. Stor eloge! Detta var första gången vi anlitade ett städföretag för en flyttstädning så vi har inte direkt något att jämföra med, men vår kundupplevelse och resultatet av städningen var helt fantastiskt.
Therés Silvia
Therés Silvia
Wow! Anlitade bolaget för två separata städningar då vi skulle sälja vårt hus. Vi blev rekommenderad av vår mäklare som nämnde att han hade en väldigt god erfarenhet av företaget. Tjänsterna vi beställde var visningsstäd och städning inför fotograferingen. Även fotografen kände till städfirman då han fotat lägenheter de städat innan. Det var olika städare som kom vid de två olika städtillfällena och wow vilket resultat det blev! Super rent resultat med känsla för detaljer, effektivt och till ett rimligt pris dessutom. Kommunikationen och sättet de anpassade sig efter våra önskemål var fantastiskt bra. Tack Daniel för ett väldigt fint bemötande och service via både mail och telefon. Stort tack även till personalen som städade hos oss. Guld värda! Vi kommer att återkomma snart när det är dags för vår flyttstädning!
Torbjörn Araldsson
Torbjörn Araldsson
Had the pleasure to get my apartment cleaned before moving. Complete service both interior and exterior. Very good result and extremely helpful and communicative personnell with attention to detail. Strongly recommended!
Markus Hamburger
Markus Hamburger

SVERIGE & CO - VI HJÄLPER ER MED STÄDNING I KUNGÄLV

Sverige & Co - er städfirma i Kungälv. Vi finns för er som letar efter ett pålitligt städbolag och som behöver hjälp med städning i Kungälv och omnejd. Vi hjälper privatpersoner, företag/föreningar med hushållsnära tjänster. Vi är experter inom städning och hjälper dagligen våra kunder med såväl hemstädning som flyttstädning i Kungälv med omnejd.

Städfirman i Kungälv som erbjuder alla sorters städning

Vi underlättar er vardag genom att erbjuda allt från hemstädning till flyttstädning. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar oss efter dem.

Vi ett städföretag som erbjuder städhjälp i form av:
Hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och trädgårdsskötsel.

För företag och föreningar erbjuder vi bland annat:
Kontorsstädning, trappstädning, gymstäd och byggstädning.

För att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt

Vi finns för att ni ska kunna lägga er tid på annat som är viktigare. Som kund hos oss kan ni alltid känna er trygga. Vi har flera års erfarenhet och all vår personal är utbildad inom städning och arbetar professionellt samt diskret med städning i Kungälv med omnejd. Vi finns över hela Kungälv och på så sätt är vi en städfirma som alltid finns nära till hands för våra kunder. Ni hittar oss bland andra städfirmor i exempelvis Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Onsala, Landvetter, Kungälv, Partille m.m.

BESÖK OSS PÅ SOCIALA MEDIER

GRATIS OFFERT INOM 25 MINUTER

Fyll i vårt formulär, så svarar vi oftast inom 25 minuter.
Du kan även ringa oss på 031 – 75 75 095.